EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

2872

Bijdrager:

Jaar:

1952

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

114 Fellenoord

Straat:

Pastoor Petersstraat*

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Thomas van Aquino MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Team ULO St. Thomas van Aquino.

Beschrijving

Paasvoetbaltoernooi team ULO St. Thomas van Aquino. Op de achtergrond staat de steenfabriek v. Hapert. Geknield v.l.n.r. Jan Verspaget, onbek., Jos Boogers,onbek.,onbek., Ad Stoop. Gebukt v.l.n.r. Onbek., Karel van der Aa, onbek., Hans Vervoort, onbek., Staand v.l.n.r. Onbek., onbek., Theo Van Tuyl en helemaal rechts André Slaats.


Geplaatst op

09-02-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 17-09-2006
Naam: Leo Laus  
img

Op bovenstaande foto meen ik te herkennen: Miel Aarts (Gagelstraat ?), Pieter v.d. Pas (Kreugelstr.?) en Wim Keeris (ook uit Strijp). Het zou Pasen 1953 kunnen zijn.


Datum: 17-09-2006
Naam: Hans Vervoort  
img

Leo, de namen die jij noemt komen mij bekend voor, zou jij ze ook toe willen kennnen aan de positie van de personen zoals ze staan in het tableau de la troupe. Het voetbalveld waarop gespeeld werd was het hoofdterrein van de voetbalclub RKSV Woensel aan de Boschdijk. Waarop baseer jij 1953. Jij kan best gelijk hebben.


Datum: 18-09-2006
Naam: Francien v. Gemert-Vosters  
img

Volgens mij heet de jongen op de bovenste rij tweede van rechts de Laat, en kwam uit de omgeving van de Keerweerstraat. Ik heb bij zijn zus Nettie op school gezeten in de Frederiklaan en ben daar wel eens thuis geweest.


Datum: 23-10-2006
Naam: Ton van der Burgt  
img

Ik heb met dit Paastoernooi niet meegedaan maar volgens mij staat bovenaan links Theo Anderegg en bovenaan rechts Iding ipv Slaats? P.S. Ikzelf sta op de foto uit 1958 van de Thomas van Aquino ULO.


Datum: 13-02-2007
Naam: Rob Hermens  
img

Staand 2e van links is Jan Genefaas. Hij kwam uit de omgeving van de Julianastraat (evenals zijn vriend en klasgenoot Janus van Run). Ik zat ook bij hen in de klas, maar voetbalde niet (zo goed). Ad Stoop zie ik nog elke 5 jaar.
op een reünie van de lagere school.


Datum: 01-10-2007
Naam: Wim Keeris  
img

Ik sta niet op deze foto (zat op deze school van 1953-1957), ik kon gewoon niet voetballen, maar ik meen wel op de onderste rij tweede van rechts, Antoon Lukken te herkennen. Die is later een heel behoorlijk voetballer geworden en heeft nog betaald voetbal gespeeld in de toenmalige tweede divisie, o.m. bij Wilhelmina Den Bosch en bij AGOVV, als ik me goed herinner.