EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28880

Bijdrager:

Jaar:

2011

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

413 Gildebuurt

Straat:

Spinnerstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Spinnerstraat

Beschrijving

Deze huurwoningen worden aan huur onttrokken en in de verkoop gezet .Hopelijk wordt daardoor de buurt wat stabieler .En kan de buurt weer een echt buurtje worden .


Geplaatst op

05-08-2011

Reacties:

Datum: 31-08-2011
Naam: Hans  
img

Wij wonen nu al een jaar of 10 in de Spinnerstraat, maar wel op het stukje met de voortuinen en tegenover de grotere koophuizen. En eigenlijk is er helemaal niks mis mee. Sinds kort is het officieel ons huis en we hebben er meteen een aanbouw aan geplaatst.


Datum: 01-09-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

Hans, juist proficiat met je "eigen" huis! Niks "eigenlijk". Er is namelijk helemaal niks mis met de Spinnerstraat, nu niet maar ook toen niet. Ik heb er gewoond van 1951 tot en met 1973 en heb daar een hele fijn tijd gehad. Het deed mijn ouders maar wat pijn toen hun gezondheid hen in de '90's niet langer toestond, daar zelfstandig te blijven wonen. Ze hebben er a.h.w. een mensenleven gewoond: met veel plezier (zie o.a. ook foto 4164)!


Datum: 01-09-2011
Naam: Hans  
img

Hoi Ben, Dank :) Er is inderdaad weinig mis met de Spinnerstraat, hoewel de buurt wel wat vernieuwing nodig heeft. Daarnaast is de omgeving van de Visserstraat met de bocht naar de Spinnerstraat levensgevaarlijk.. Ik zie regelmatig dat het maar net goed gaat. Spelende kinderen die bijna weg moeten springen omdat er weer een malloot met een noodgang de bocht door komt racen. De huizen zijn verder redelijk klein zonder aanpassing, maar de locatie is ideaal :) In andere woorden zoals Gerard al verwoorde.. het buurt kan door het feit dat het koopwoningen worden zeker weer een echt buurtje worden :)
=== Hans, wil je a.u.b. je achternaam vermelden, we hebben meer bezoekers met die naam. (Red.) ===


Datum: 08-11-2013
Naam: Natascha  
img

De buurtbewoners zelf hebben, door twee jongeren die ook altijd in de Spinnerstraat hebben gewoond, mee geholpen een Halloweenfeest met spokentocht op te zetten en dat heeft de buurt een beetje dichter bij elkaar gebracht. De twee jongeren hebben meer plannen nu dit een succes werd :D