EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

30044

Bijdrager:

Jaar:

2011

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

422 Kronehoef

Straat:

Pastoriestraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Pastoriestraat 72-108

Beschrijving

Nog wat herinneringen uit mijn jeugd. Van tandarts van Dam, die niet zo leuk waren, maar wel van het bakkerswinkeltje van Nelleke en de frietzaak met die heerlijke frikandellen speciaal. Open gesneden gevuld met mosterd, uien en curry en dan de mayonaise . Op nr 100 was de Bazar Dekkers, daar hebben we in 1962 nog ons gehele servies gekocht. Zij verhuurden ook serviesgoed voor feesten en partijen.


Geplaatst op

12-12-2011

Reacties:

Datum: 14-12-2011
Naam: Eric Kemperman  
img

De situatie van voor de rondweg, en beschrijvingen van de straat, op foto 2111. Er is veel wit geschilderd in de tussentijd.


Datum: 24-12-2011
Naam: Cees van Rooij  
img

In het huis met het zwarte dak in het midden woonde "d'n Ouwe", de heer F. van de Laar, directeur van de Mulo St.Thomas van Aquino. Hij gaf ook Engelse les op de avond MTS en na schooltijd op de Mulo ook type-les en bij lesuitval door ziekte van welke leraar dan ook èlke les. Prima vent met z'n onafscheidelijke sigaar.


Datum: 24-12-2011
Naam: Hans Vervoort  
img

Bij van de Laar heb ik ook nog type-les gehad. Maar naar mijn weten rookte hij pijp en zijn voorkeur ging uit naar Schotse Clan pijptabak, hij liet een geurspoor na van caramels {toffees}.