EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

3564

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

414 Woenselse Watermolen

Straat:

Pastoriestraat*

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Woensel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Pastoriestraat (4) oost

Beschrijving

Hennie de Groot fotografeerde enkele voorbijgangers op de stoep van de Veldmaarschalk Montgomerylaan onder het bordje Pastoriestraat. Het was toch niet ons Lies he Hennie?


Geplaatst op

20-03-2006

Reacties:

Datum: 21-03-2006
Naam: Hennie de Groot  
img

Nou toevallig, ja, ons Lies met een kleindochter en kleinzoon van de familie Van Dorst. Jolanda en Frank Nanning. Zoon en dochter van Nanno Nanning en Lies van Dorst. Het eerste huis wat er nog staat was van de Gebr. Kraanen, Groente en Fruit. In het andere huis woonde Jongenelen.


Datum: 04-04-2006
Naam: Frank Nanning  
img

Nou Hennie en Lies(je), wel bijzonder om deze foto te zien. Zelf hebben we hem niet. Typische plek dar op het huukske van de Pastoriestraat waar we vroeger op de grens zaten van het oude Woensel en het moderne Eindhoven. Vergapen aan al die auto's die over de Montgomerylaan reden. Ook de typische plaats waar opa (Jan van Dorst) te vinden was. Een straat waar je lekker kon speulen, friet eten bij Tante Dien en een ijsco bij De Kort. Hartelijke groeten mede namens mijn zus Jolanda (Stuut-Nanning). Het menneke in zijn communiepakske Frank Nanning.