EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5308

Bijdrager:

Jaar:

1961

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

624 Drents Dorp

Straat:

Koenraadlaan/Bezemstraat*

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Strijp

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Trouwpartij Koenraadkerk / 't Zoldertje.

Beschrijving

Dit is (waarschijnlijk) de eerste trouwpartij die in 't Zoldertje' werd gevierd. Wie herkent hier mensen van? Kijk ook even naar foto 990.


Geplaatst op

08-08-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 11-03-2007
Naam: Flip Raap  
img

Volgens mij is dit de bruiloft van Jac en Wil Moest. Jac is later Stadsprins Oktocornix geweest. Op de foto ontdekken we als getuige (rechts) Sieb Schaafsma. Daarnaast staat Tini Gruijters, Siem Jansen (Kleine Siem), Adje Jansen, Harrie van Iersel, Bart van Liempt, Jan Tops en Dimphie (later getrouwd met Harrie Uijtjens).


Datum: 12-03-2007
Naam: Christine Uijtjens  
img

Volgens mij is Tiny Gruiters met Dimphy getrouwd en niet Harrie Uijtjens. Ik ben namelijk 38jaar getrouwd geweest met Harrie Uijtjens. Helaas is Harrie 6jaar geleden overleden. Even rechtgezet! Christine Uijtjens-Wernaart.


Datum: 20-03-2007
Naam: Pascalle Moest  
img

Dat klopt, dit is de bruiloft van mijn ouders Jac & Will Moest-Spoorenberg. Het jongetje met de kaars is Ad Moest, de jongste broer van mijn vader Jac Moest. De trouwerij vond plaats in de Koenraadkerk en niet in de Gerardus Majella-kerk. Ze zijn hier op 8-07-1961 getrouwd.


Datum: 21-03-2007
Naam: Lieke Slegers-Roijers  
img

Toch herken ik een paar mensen uit Stratum. Links achter met bril en vooraan tweede van rechts. De namen ben ik kwijt. De jongen met bril deed volgens mij iets in het verenigingsleven. <<< klinkt toch wel erg vaag Lieke (Peter) >>>


Datum: 22-03-2007
Naam: Lieke Slegers-Roijers  
img

Misschien dat Pascalle Moest door haar vader meer aan de weet komt. Volgens Thérèse (Sauter) herkende zij deze jongen met bril ook, maar wist ook zijn naam niet meer.


Datum: 23-07-2007
Naam: Leo de Wit  
img

Onderste rij tweede van rechts is Wil van Beers.
Achterste rij vijfde van rechts Henk Waterkamp.


Datum: 30-11-2008
Naam: Jeanne van Turnhout-Kollenburg  
img

De enige die ik herken zijn vooraan rechts van het bruidspaar Tinie Gruithers met Dimphie met wie hij later ook getrouwd is, er tussen in een kopje van een jongen, hij had rossig haar, de naam ben ik kwijt. Het is de Koenraadkerk.


Datum: 05-06-2009
Naam: Birgit Geujen  

Die knappe vent aan de linkerkant van de bruid is ons pap Cor Geujen, tevens getuige. Zijn jongere zusje Greet Geujen staat pal achter hem. Hij was verbaasd toen ie de foto zag, en kon zich heel wat gezichten/namen herinneren. Maar dat mag ie zelf allemaal een keer uittypen.


Datum: 13-03-2010
Naam: Lieke Slegers  
img

Even voor de duidelijkheid, 't Zoldertje was niet in Strijp, maar in de Gerardusbuurt/Stratum.


Datum: 19-09-2010
Naam: Ben Lukassen  
img

Ik reageer niet direct op de foto, maar op de naam Tiny Gruyters met Dimph. Tiny was een studiegenoot in 1964 en we hebben een jaar samen opgetrokken in Rotterdam. Ik heb Tiny nog eens 'n keer ontmoet maar heb geen idee hoe het later met hem is gegaan.


Datum: 19-09-2010
Naam: Diny Gruijters  
img

Tiny Gruijters is een paar jaar geleden overleden. Dit weet ik ,omdat ik ook met een Tiny Gruijters getrouwd ben, dit zijn twee neven van elkaar. groetjes Diny Gruijters.