EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

6239

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

322 Doornakkers-Oost

Straat:

Natalweg*

Onderwerp 1.:

Gebouwen

Onderwerp 2.:

Buurthuizen / Parochiehuizen / Wijkcentra

Onderwerp 3.:

Trefcentrum, Doornakkers

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Trefcentrum Doornakkers gaat plat. (2)

Beschrijving

Het volledige artikel uit het Eindhovens Dagblad van enkele dagen terug: Trefcentrum gaat plat door onze correspondent Mick Visser. EINDHOVEN - Bewoners van Doornakkers hebben veertig jaar lief en leed gedeeld in 'tDat wordt een onderdeel van een groot buurtcentrum aan de Jozef Israëlslaan, dat op zijn beurt de bestaande wijk Doornakkers en de nieuwe wijk Tongelresche Akkers met elkaar moet verbinden.


In 2002 verkocht de stichting Gemeenschapshuis Doornakkers het pand aan de gemeente. Sindsdien werd 't Trefcentrum beheerd door Joep Jansen in samenwerking met Loket W.


Geplaatst op

04-10-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 30-04-2007
Naam: Ad Wouters  
img

In dit stuk laten jullie mensen aan het woord die in principe nauwelijks of niks met het Trefcentrum te maken hadden. Dhr A van Oostrum en dhr A Habraken zijn de mensen geweest die zich met 200% hebben ingezet als stichting Trefcentrum Doornakkers, het gebouw en activiteiten hebben staande gehouden waarvan ondergetekende de laatste 9 jaren ook zijn steentje heeft bijgedragen, wanbeleid van het nieuwe bestuur incl loket W, hebben gezorgd voor verdere teloorgang en hebben in twee jaar afgebroken wat voornoemden in jaren hadden opgebouwd!


Datum: 09-10-2007
Naam: Eugene van de Laar  
img

Hoe dan ook Ad... ik ben er mijn discjockey carrière begonnen bij zoals ze dat toen noemden jongerensoos Musquita ergens rond 1970. Mooie tijden!


Datum: 28-05-2012
Naam: Jacques Verbeek  
img

Toon Habraken uit de Jan van de Capellelaan was een van de begeleiders. Volgens mij heette de instuif toen "Manolito". Toezichthouders oa Frans en Diny Claas, Sonja van Gelder, Willy van der Heijden, Marianne Reijnen en ik, Jacques Verbeek


Datum: 12-05-2013
Naam: René Sanders  
img

Mooie herinneringen aan dit gebouwtje; als klein menneke op woensdagmiddag naar de hobby club en later de tienerdisco's. Volgens mij was drive in disco Speedy Gonzales ook regelmatig van de partij. En natuurlijk de thuishaven van "de Deurzetters", waar de vaders na afloop van de kindercarnaval door de kinderen naar huis moesten worden gebracht. In een relatief korte tijd heeft dit gebouwtje veel herinneringen gebracht bij veel tongelnaren...