EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7367

Bijdrager:

Jaar:

1960

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

224 Roosten

Straat:

Roostenlaan

Onderwerp 1.:

Parken / Speeltuinen

Onderwerp 2.:

Attractieparken

Onderwerp 3.:

Animali

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Animali. (8) Koppie krauw.

Beschrijving

Dit rijtje papegaaien in Animali maakte een enorme indruk op mij als kind.


Geplaatst op

20-11-2006

Reacties:

Datum: 21-11-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Man, man, die papegaaien! Dat was wat. Als je na het muziekmaken in het restaurant diep in de nacht de orkestspullen weer in de auto´s kon laden, dan moest dat heel stil. En in het pikkedonker zonder licht zachtjes wegrijden om te voorkomen dat die prachtige vogels wakker werden. Als ze begonnen te krijsen, gaf dat steevast boze buurtreacties vanuit De Roosten. Het heeft me een keer een forse autodeuk bezorgd, dat geouwe...


Datum: 21-11-2006
Naam: Ad Herijgers  
img

Ik heb nog bij Animali een zaterdag-baantje gehad.Ik moest op een keer de groene dwerg papegaaienkooi zuiver maken en voorzien van nieuwe takken enz. Eerst dus alle dieren in de ernaast gelegen kooi via een tussendeur drijven, deurtje op slot en beginnen dan maar. Om 11 uur pauze, dus koffie drinken... Bij terugkomst was het heel, heel erg schrikken. De vogels zaten zowat allemaal aan de buitenkant van de kooi tegen het draadwerk .Er zat n.l. een gat in de kooi...$%^&$$%^^ Vlug hulp gehaald en proberen de vogels te vangen met vangnetten. Van de 25 hebben we er nog 20 kunnen vangen. Ik hoefde de week daarop niet meer terug te komen........ haha. Nu kan ik er nog wel een beetje om lachen als ik daar aan terugdenk.


Datum: 21-11-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Ik denk dat je in goed gezelschap bent, Ad, want die 5 papegaaien lachen er nu ook nog om. Die andere 20 zal het lachen inmiddels wel zijn vergaan.


Datum: 10-08-2007
Naam: Ton van Kemenade  
img

Ik herinner me de primeur nog. Groot succes !!! Een half jaar later kon je met goed fatsoen niet meer tussen de papegaaien lopen vanwege het liederlijk taalgebruik dat hen door de passanten was aangeleerd.