EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7520

Bijdrager:

Jaar:

1980

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

432 Oude Toren

Straat:

Eckartseweg Zuid

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Ramenwassen in de Eckartseweg

Beschrijving

Mijn broer Jan heeft nog steeds een ramenwasbedrijf. Waarschijnlijk is dit de eerste foto ooit van die activiteiten. Uit het raam van onze keuken op 10 hoog in de Hudsonlaan. Links bij het straatje zit nu de viswinkel, toen was het volgens mij nog een buurtwinkel.


Geplaatst op

25-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 25-11-2006
Naam: Toon Sanders  
img

De buurtwinkel was een kruidenierszaak van de Centra. Hij werd gerund door Harry van Nistelrooy als ik me niet vergis. Later is een dochter van hem samen met Ben Ballegooien een cafetaria begonnen, ook op de Eckartseweg.


Datum: 26-11-2006
Naam: G. Kleijn  
img

Jan die nu dan een glazenwassersbedrijf heeft, heeft toch ook bij in ons in Gemert gewerkt bij Unidek??? Is nog bij ons enkele keren een carnavalsbal bij komen wonen, ik had dan steeds weer heimwee naar Eindhoven denk dan aan de tijd van de Wal aan het Katholiek Leven de Walnoten maar vooral aan de tijd nadien De Uivers


Datum: 28-11-2006
Naam: Piet van Hees  
img

Bij Unidek rijdt ie nog steeds, maar hij gaat er plannen. Het ramen wassen gebeurt vooral op zaterdag. Bedoel je de Uilespiegels?


Datum: 28-11-2006
Naam: G. Klein  
img

Ja ik bedoel de Uilenspiegels, was een foutje.


Datum: 22-08-2008
Naam: Wim Bogers  
img

Toon, die kruidenierswinkel was eerder van mijn opa,, Van de Kerkhof , maar dan is het wel in de crisisjaren dacht ik....Voor de exacte tijdstippen moet ik bij mijn oudere familieleden navraag doen. Later zijn ze verhuisd naar no 21.


Datum: 10-06-2015
Naam: Jack Werlotte  
img

Ik ben van 1951 en mijn hele leven woont daar van Nistelrooy, eerst Harry met zijn kruidenierswinkel en daarna zijn zoon Peter met dierenwinkel / hengelsport