EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

20532

Bijdrager:

Jaar:

1969

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

424 Mensfort

Straat:

Dr Berlagelaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen

Onderwerp 3.:

Van der Puttlyceum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Van der Puttlyceum, klas 1B, 1969.

Beschrijving

Klas 1B van het van der Puttlyceum in Woensel uit het jaar 1969-1970. Dat jaar ging de klas meteen op schoolreis naar kasteel Vaeshartelt in Meerssen (L). Na de katholieke jongenschool St. Willibrordus in Strijp zat ik, net als Peter van de Linden en Willie Raaymakers, voor het eerst met echte meisjes in de klas. Bovenste rij v.l.n.r.: Peter van de Linden, Gerline de Lange, Monica Vervaart, Jacqueline v.d. Hurk, Carla Wijnen, Wilma v.d. Wildenberg, Jacqueline Teeuwen, Frans Dielissen, Ferdi Mathijssen, Liesbeth v.d. Pol, Gert-Jan Beekman. Middelste rij: Leni v.d. Heijde, Mark v.d. Laar, Eduard Kersemakers, Inge Geurts, Kees Reynen, Ad Heymans, Angeline de Waal, ?, Frank van Casteren, ?. Onderste rij: Peter Verdonk, Wout van der Meulen, Servaas Duif, Trudy op den Buys, Willie Raaymakers, Frank Luyten, Peter van Heeswijk, Francesco van Erp.


Geplaatst op

06-07-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 05-11-2010
Naam: Ferdie Mathijssen  
img

Ha die Mark,
Long time no see, zullen we maar zeggen. Leuk dat ik door toeval de foto tegenkom, die ik ook nog in één van mijn plakboeken heb staan. De twee dames waarvan jij de namen niet weet, heb ik wel in mijn plakboek vermeld staan. Ik zal het een en ander eens opzoeken en doorgeven. Ik weet alleen dat de achternaam van Fran op de voorste rij, niet Luyten maar Leijten dient te zijn. Hij zat bij mij in de 6e klas op de lagere school.
Mogelijk dat er nog meer reacties komen op de foto. Goed van je te horen. Mooie groet,


Datum: 17-12-2010
Naam: Gerline de Langen  

Hi Mark, wat een gezellig gevoel geeft het mij dat ik, al is het via het web, nog eens wat van je hoor. Ik vond je altijd een ondeugend menneke en ik was mede daarom graag bij jou in de buurt. Ik heb erg leuke herinneringen aan het "Putt". Ook ik ben benieuwd naar de reacties van anderen.


Datum: 04-03-2011
Naam: Cocky Beckers  
img

Ha die Gerline, dat ik je nu hier terugvind! ik heb ook bij Mark v.d. Laar in de klas gezeten en ook nog op het HBO later.
Ben erg benieuwd hoe het met je gaat. Wij hebben heel lang in Leusden bij Amersfoort gewoond en ik heb 2 dochters van 21 en 25 jaar: Maaike en Eline.
Ben in 1977 met Wil Swinkels getrouwd (en nu nog) en we wonen sinds 2008 in Boxtel. Heerlijk om weer in Brabant te wonen.


Datum: 09-04-2012
Naam: Trudie Op den Buys  
img

Hey, wat leuk om deze klassenfoto hier ineens te zien.
Ik ben na mijn studietijd weer in Eindhoven gaan wonen. En ik woon nu in de Achtste Barrier. Zijn er in het verleden nog wel een reünies geweest van het Putt Lyceum ? Ik heb nooit aankondigingen gezien. Het lijkt me leuk om nog eens een Putt Lyceum reünie te hebben en klasgenoten van 1b te zien.


Datum: 09-04-2012
Naam: Mark van de Laar  
img

Hi Trudy, leuk om na al die jaren de reacties te zien, het was best wel een leuk klassie. Ik woon zelf sinds 1977 in Utrecht maar ben elke week in Eindhoven om mijn vader te bezoeken. Ik heb 2 hele leuke zoons uit 1992 en 1994 en een reunietje lijkt me ook wel leuk, misschien samen met klas H3D? Zie foto 20495