EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28421

Bijdrager:

Jaar:

1970

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

424 Mensfort

Straat:

Dr Berlagelaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen

Onderwerp 3.:

Van der Puttlyceum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Van der Puttlyceum, klas H3b, 1970.

Beschrijving

Staand v.l.n.r.: juffrouw Knoef (Engels), Paul Storck, Ria van Pelt, Johanna Broers, Jan van Rijsingen, Carla ?, Fred Somers, Frank Navratil, Ton de Vries, Stef van de Ven.
Zittend v.l.n.r.: Roelof ?, Anja van Heeswijk, Liesbeth Meulman, Gerda van Dijk, Theo Bisschops, Paul ?, Eugène Hanique, Paul Nix, Rini Scheerder.
Zittend op de grond v.l.n.r.: Judith Tegelaers, Riet Weijtens, Bert Post, Roosje Rensen, Ankie van de Hurk en Annelies Martens.


Geplaatst op

05-06-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 29-05-2014
Naam: Fred Hurkx  
img

Fred Somers op de achterste rij is Fred Hurkx


Datum: 30-05-2014
Naam: Riet Devilee-Weijtens  
img

Bedankt Fred, voor je reactie! Nu ik je naam zie, weet ik het ook wel weer. Leuk dat je reageerde! Hoe gaat het met jou? Heb je nog wel contact met iemand van 't Putt? Een paar jaar geleden hadden we een reünie van de lagere school en daar heb ik Judith en Roos nog ontmoet. Wel heel leuk, maar sindsdien hebben we elkaar niet meer gezien of gesproken.


Datum: 31-05-2014
Naam: Fred Hurkx  
img

Hallo Riet. Ik geloof dat jij de eerste bent met wie ik na al die jaren contact heb! En dat terwijl ik sinds die tijd altijd in Eindhoven gestudeerd en gewerkt heb. Dus daar ligt het niet aan. Eigenlijk wel jammer. Ik ben wel blij met de foto want ik had er geen. Dus moest het tot nu doen met wat vage herinneringen.
=== Fred als je deze correspondentie wilt voortzetten kun je beter een mail sturen aan Riet, je vindt haar e-mailadres als je op haar naam klikt. = Red. ===


Datum: 23-03-2017
Naam: Stef van de Ven  
img

Ja, hier sta ik ook nog op. Samen met mijn grote vriend Frank Navratil (helaas in 2007 overleden) en mijn (ex)schoonzus Anja van Heeswijk. Aan mijn ondeugende lachje kun je voortekenen van naderend onheil aflezen. Na een conflict met rector Berkhout werd ik van school gestuurd. Maar ik blijf leuke herinneringen hebben aan mijn Putt-tijd. Veel namen van toenmalige klasgenoten zitten nog in mijn hoofd.


Datum: 20-05-2017
Naam: José van Straaten  
img

Leuk, deze foto. Ik zat ook in deze klas, maar sta niet op de foto. Destijds heette ik José Nijs. Fred heeft ooit mijn vinger gebroken in het handenarbeidlokaal. Mijn vriendinnetjes daar waren Rini Scheerder en Ankie v.d. Hurk.


Datum: 15-09-2017
Naam: Riny des Bouvrie - Scheerder  
img

Zoekend naar een account kom ik opeens deze foto op internet tegen, met jullie commentaar! Wat een verrassing. Vele herinneringen komen nu boven. Een tijd waar we plotseling afscheid moesten nemen van Jan van Rijsingen, die op 16-jarige leeftijd overleed. De klassefuiven en schoolfeesten. Dierbare en onzekere tijden. De wereld lag voor ons open en ik heb die benut.